Stad College

Informatieavond en Open Dag

Hieronder tref je een overzicht met de data waarop jij de mogelijkheid hebt om Trinitas Gymnasium te bezoeken:

Informatieavond voor ouders en leerlingen
Donderdag 19 november 2020, online VIP afspraken mogelijk. Aanmelden kan via de link tot donderdag 19 november 15.00 uur. Wilt u zich na 15.00 uur aanmelden, dan kunt u een mail sturen naar trinitasgymnasium@hetbaken.nl en dan maken we een andere afspraak met u.

Open Dag

Op zaterdag 6 februari a.s. vindt de digitale Open Dag van Trinitas Gymnasium plaats. Met een virtuele rondleiding en de mogelijkheid om een online presentatie te volgen geven we vorm aan deze Open Dag.

Verschil tussen de Informatieavond en Open Dag?
Tijdens de Informatieavond krijg je veel informatie over de school. Voor je ouders zijn er speciale presentaties bij te wonen over het onderwijs op onze school. Jij kunt meedoen aan leuke minilesjes en bij verschillende vakken kijken. Tijdens de Informatieavond ligt de focus op de Informatie. De Informatieavond is anders dan de Open Dag. Op de Open Dag is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om jou te vertellen over hun vak en leerlingen van de school leiden je rond door de school. Ook kun je bij hen met al je vragen terecht. Wij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school. Bij bijna elk vak is er wel iets te doen of te beleven. Deze dag geeft jou een goede indruk van wat Trinitas Gymnasium te bieden heeft.

Digitale expeditiemiddag voor kinderen uit groep 7 en 8
woensdag 10 februari 2021, van 14.30 uur tot 16.00 uur

Onder de menukeuze ‘Expeditiemiddag’ vertellen wij over de speciale middagen die wij organiseren om jou kennis te laten maken met onze school en kun je je hier inschrijven.