Stad College

Online Open Dag

Wordt Stad College misschien jouw school? Dan is voor jou en je ouders extra informatie natuurlijk heel fijn! Kom virtueel bij ons op bezoek. En beleef hoe het er op deze school aan toegaat.

Dit jaar zijn er geen gewone open dagen in Almere. Ja, vanwege dat ene virus… Dus ook op Stad College is de open dag dit jaar digitaal.

We hebben voor jou een online 3D-rondleiding door de school gemaakt. Terwijl je daar ‘rondloopt’, kom je leerlingen, docenten en medewerkers tegen die je informatie geven en van alles laten zien. Deze rondgang kun je hier bekijken van maandag 1 tot en met vrijdag 5 februari, met een inlogcode.

Tussen 1/02 en 5/02:

Bekijk de 3D-rondleiding hier.

Een 3D-bril voor jou

De 3D-rondleiding is extra leuk als je het bekijkt in 3D. Dat kan! Wij hebben een speciaal 3D-hulpmiddel voor je klaarliggen. Zo zie je onze school in de week van 1 t/m 5 februari in volle glorie.

Vraag snel je eigen 3D-bril voor smartphone aan mét een persoonlijke inlogcode. Dan heb je hem op tijd in huis. We sturen je dan ook meteen onze uitgebreide brochure.

JA, stuur mij een gratis 3D-bril

Je mag de bril, de code en de brochure ook komen ophalen bij de receptie van onze school. Vanaf maandag 25 januari liggen ze voor je klaar op de Rooseveltweg 5, Almere.

Individuele afspraken

Willen je ouders en jij meer weten over de volgende drie onderwerpen? Teken dan in voor een online afspraak.

1. Vakhavo
2. Vmbo
3. Extra begeleiding

JA ik wil een online afspraak maken

Heb jij of hebt u vragen?

Stel ze per mail. Of bel ons (overdag) op 036 530 7207, dat kan natuurlijk ook.