Stad College

Ouderportaal

Alle ouder(s)/verzorger(s) die een uniek mailadres hebben opgegeven bij inschrijving op Poort Lyceum krijgen een eigen account voor het ouderportaal (leerlingen maken gebruik van een eigen account).

Op het ouderportaal staan de resultaten van gemaakte toetsen en schoolexamens en daarnaast vindt u hier ook informatie over de absentie-uren van uw kind. Tevens kunt u via het ouderportaal facturen inzien en betalen.
Binnenkort krijgt het ouderportaal een facelift en worden nieuwsbrieven op dit portaal voor u bewaard alsmede aan u verzonden e-mail.

Klik hier om naar het ouderportaal toe te gaan.

De gegevens van het portaal staan afgeschermd achter een inlognaam en wachtwoord. Elke ouder/verzorger heeft zijn/haar eigen unieke inloggegevens. Uw gebruikersnaam is het e-mailadres dat bekend is in ons systeem. Ouder(s)/verzorger(s) van nieuwe leerlingen ontvangen automatisch bericht met gebruikersgegevens voor het ouderportaal.
Indien meerdere kinderen uit hetzelfde gezin op een Bakenschool staan ingeschreven, dan kunnen deze onder eenzelfde account worden gekoppeld. Is dit voor u nog niet gerealiseerd, dan kunt u dit aanvragen bij onze leerlingenadministratie.

Heeft u vragen over het gebruik van het ouderportaal dan horen wij dat graag.
Voor technische vragen kunt u met ons contact opnemen via het e-mailadres: ouderportaal@hetbaken.nl

Heeft u inhoudelijke vragen over cijfers of absentie, dan kunt u contact opnemen met de coach van uw zoon/dochter.

Op het ouderportaal kunt u zelf enkele wijzigingen doorgeven zoals uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer. Andere wijzigingen kunt u mailen naar: leerlingenadministratie@hetbaken.nl