Stad College

Uitnodiging musical Coco

De afgelopen maanden is er door de leerlingen van het Gildeplan hard geoefend voor de musical van dit jaar: Coco. De voorstellingen zijn op dinsdagavond 16 en woensdagavond 17 april as. U bent van harte uitgenodigd!

Aan de musical Coco doen ongeveer 150 leerlingen van leerjaar 1 t/m leerjaar 6 van Park Lyceum mee. Zij hebben de afgelopen maanden gewerkt aan theater, dans, muziek, decor, grime, licht en geluid en het belooft een feestje te worden. Zie de prachtige poster die gemaakt is door twee leerlingen van de decorgroep.

Omdat er veel belangstelling is voor deze voorstellingen en wij niet in een overvolle aula willen zitten, gebruiken wij een reserveringssysteem. Zo bent u er zeker van dat u een plaatsje heeft. Vol is vol! Via onderstaande linkjes kunt u uzelf op de gastenlijst zetten. De entree is €2,50 per ticket, contant en gepast te betalen aan de kassa.

Meld u alstublieft aan op de volgende manier: achternaam (tussenvoegsel), voornaam. Bijv.: Vries de, Henk. U krijgt per mail een bevestiging, deze hoeft u niet geprint mee te nemen naar de kassa. Wij hebben de gastenlijst daar geprint liggen.

Reserveren voor dinsdag 16 april

Reserveren voor woensdag 17 april

Wij hopen u te zien bij één van de voorstellingen.

 

Nieuws