Stad College

Werken op Park Lyceum

Kijk op onze pagina van Meesterbaan.nl voor de meest actuele vacatures.

Op Park Lyceum volgen komend schooljaar circa 1275 leerlingen interconfessioneel voortgezet onderwijs op mavo, havo en atheneum niveau. Met een gedreven team van ongeveer 100 medewerkers bieden we een inspirerende leer- en leefomgeving, gericht op resultaat en ontwikkeling van talenten. Naast het internationale profiel kenmerkt de school zich door een vriendelijke en open sfeer; nieuwe collega’s worden deskundig begeleid en voelen zich snel thuis op onze school. Park Lyceum heeft een gunstige ligging tov de A6 en het ov.

Park Lyceum zoekt toppers van docenten voor verschillende vakken!

Ben jij een pedagoog? Heb jij passie voor je vak? Werk je graag samen met collega’s? Ben je creatief, betrokken en een kansengrijper? Dan biedt Park Lyceum jou graag een uitdagende en dynamische werkplek! Voor informatie over de inhoud en omvang van de vacatures klik hier. Voor meer informatie over onze school verwijzen wij naar onze website: www.parklyceum.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Park Lyceum maakt samen met vier andere vo-scholen onderdeel uit van Het Baken Almere, stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs Almere.