Stad College

Expeditiemiddagen

Zit jij in groep 8 (of 7) van de basisschool? Geef je dan op voor de Expeditiemiddag van Park Lyceum. Speciaal voor leerlingen uit groep 8 (of 7) organiseert Park Lyceum Expeditiemiddagen. We willen jou graag de gelegenheid geven om onze school in bedrijf te zien, anders dan op een ‘Open Dag’. We hebben daarom voor jou een expeditie bedacht. Tijdens een Expeditiemiddag maak je kennis met de school, volg je minilesjes en kun je vragen stellen aan leerlingen van de school. Het belooft een leuke middag te worden!

Op Park Lyceum geven we onderwijs op mavo, havo en atheneum niveau.

Kom naar de Expeditiemiddag op één van de volgende data:
woensdag 13 november 2019 van 14.30 tot 16.30 uur
woensdag 22 januari 2020 van 14.30 tot 16.30 uur

Je kunt je hiervoor aanmelden en je gaat dan in een groep met andere basisschoolleerlingen minilesjes volgen in onze school. Natuurlijk zullen we je die middag begeleiden en ook je eventuele vragen beantwoorden.

Het programma:
Twee uur is niet zo heel lang en in die tijd kunnen we je zeker niet alles laten zien. Maar we hebben wel een spannend programma bedacht:
Je wordt in de aula (kantine) ontvangen door onze personeelsleden. Vervolgens doe je mee aan minilessen.

Zo zou het kunnen zijn dat je proefjes gaat doen op het gebied van Biologie, Natuurkunde en/of Scheikunde. Misschien ga je ook iets met talen doen omdat wij het belangrijk vinden om Europa regelmatig de school binnen te halen. Kunst & Cultuur is ook speerpunt in onze school en dus zou het heel goed kunnen dat je daar een lesje in volgt.

Maar welke lesjes het precies zijn? Dat houden we nog even spannend. Een ding kunnen we je wel verklappen: het wordt een hele leuke middag!

Aanmelden?
Meld je aan voor een Expeditiemiddag via het aanmeldingsformulier hieronder. Je krijgt per e-mail een bevestiging. We zien je graag op één van onze twee expeditiemiddagen op Park Lyceum. Wij wachten je op bij de ingang aan de voorkant van de school.

Aanmelden expeditiemiddag 2019-2020

Ja, ik wil mij aanmelden voor de expeditiemiddag op Park Lyceum!
  • Dit zijn mijn gegevens