Stad College
Park Lyceum

Heb je belangstelling voor de wereld om je heen? Ben je nieuwsgierig, creatief en onderzoekend? Dan is Park Lyceum de school voor jou. Een school voor atheneum, havo en mavo. Park Lyceum is gelegen in de Filmwijk, Almere Stad. De school beschikt over verschillende certificaten, naast Global Citizen-school (internationalisering) zijn wij tevens een JetNet en Universum school, wat inhoudt dat Park Lyceum veel uitdaging biedt in de bèta en techniekvakken.

 

Meer over onderwijs
Internationali-sering

Park Lyceum is een Global Citizen-school. Daarbij wordt er regelmatig een kijkje genomen over de grenzen. Internationale contacten horen bij het onderwijs op Park Lyceum. Zo ontmoet je bijvoorbeeld jongeren uit andere landen: van Spanje en Duitsland tot Rusland en China.

Meer over internationalisering
Kleinschalig onderwijs

Met zo’n 1400 leerlingen is Park Lyceum een grotere school dan je gewend bent. Maar de school is zo georganiseerd dat je je nooit verloren zult voelen en snel je docenten zult leren kennen. Dat noemen we een kleinschalige organisatie in afdelingen met een klein aantal klassen. Park Lyceum is gehuisvest in een prettig gebouw in een rustige woonwijk.

Meer voor groep 8

Het laatste nieuws

8-1-21

Virtuele Tour Park Lyceum Lees meer

26-10-20

Leer Park Lyceum kennen Lees meer

23-10-20

Meld je aan voor een persoonlijke afspraak op de informatieavond. Lees meer

25-9-20

Isn’t she lovely – door Gildeplan leerlingen Lees meer

PARK LYCEUM.
EEN STEVIGE BASIS VOOR EEN MOOIE TOEKOMST.