Conciërgeteam Stad College wint de Almeerse Conciërgeverkiezing van het jaar!

06-03-2015

Stad College heeft met het conciërgeteam bestaande uit Ron Driehuis, Bertus Roorda en Simon van Leeuwen de prijs van Conciërge(s) van het Jaar in de wacht gesleept!

Volgens de jury weten zij als eerste wat er speelt onder de Almeerse jeugd, zijn zij oren en ogen voor leerlingen en personeel, hebben zij twee rechterhanden en zijn zij het eerste aanspreekpunt binnen de school. Iedereen kan bij hen terecht. Alle leerlingen en docenten van Stad College hadden zich in de aula verzameld om, samen met de plaatselijke pers, bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn. Onder luid applaus werd het conciërgeteam onthaald. Zie ook http://www.dichtbij.nl/almere/regio/artikel/3882064/conciergeteam-baken-stad-wint-prijs-concierge-van-het-jaar.aspx en http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/120681/almere-prijs-voor-conciergeteam-baken-stad-college
De prijs wordt al jaren uitgereikt door D66, omdat conciërges een belangrijke rol vervullen in de school en zij het verdienen om in het zonnetje te worden gezet.

Bij de uitreiking waren aanwezig: Jonathan de Jong (D66 Almere raadslid, portefeuille onderwijs), Paul van Meenen (Tweede Kamerlid D66, portefeuille onderwijs), Martine van Bemmel (raadslid D66 Almere) Ciska Borsboom (bestuurssecretaris D66), Sandra van Rijnbach (bestuurder Het Baken Almere) en Gerard Roos (directeur Stad College).