Stad College

Informatieavond en Open Dag

Hieronder tref je een overzicht met de data waarop jij de mogelijkheid hebt om Stad College te bezoeken:

Basisschoolweek (november)
Basisscholen kunnen, na inschrijving met hun groep 8 leerlingen komen kennismaken op Stad College en ervaren hoe het er op de middelbare school aan toegaat en wat een Vakcollege nu inhoudt.

Informatieavond voor ouders
Woensdag 30 november 2016, aanvang 19.30 tot 21.30 uur

Open Dag voor ouders en leerlingen

Woensdag 8 februari 2017, van 16.00 – 20.30 uur

Verschil Informatieavond/Open Dag?
Tijdens de Informatieavond krijgt u veel informatie over de school. Er zijn speciale presentaties bij te wonen over het onderwijs op onze school. Tijdens de Informatieavond ligt de focus op de Informatie. De Informatieavond is anders dan de Open Dag.

Op de Open Dag is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om ouders en leerlingen te vertellen over hun vak, leerlingen van de school leiden je rond binnen de school. Ook kunt u bij hen met al uw vragen terecht. Wij weten tenslotte het beste hoe het is bij ons op school. Jij kunt meedoen aan leuke mini-lesjes en bij verschillende vakken kijken. Bij bijna elk vak is er wel iets te doen of te beleven. Deze dag geeft jou een goede indruk van wat Stad College te bieden heeft.

Voorbeelden:

Technology – zagen, timmeren, elektrotechniek, lassen

ICT & Design – grafisch ontwerpen, 2D/3D printen, programmeren

Care & Services – zorg, kinderen, uiterlijke verzorging, kappen

Expeditiemiddag voor kinderen uit groep 7 en 8
woensdagmiddag 7 december 2016 van 14.30 – 16.30 uur
woensdagmiddag 15 februari 2017 van 14.30 – 16.30 uur

Onder de menukeuze ‘Expeditiemiddag’ vertellen wij over de speciale middagen die wij organiseren om jou kennis te laten maken met onze school en kun je je hiervoor inschrijven via de site.