Stad College

Expeditiemiddagen

Zit jij in groep 8 (of 7) van de basisschool? Geef je dan op voor één van de Expeditiemiddagen van Stad College op 13 december 2017 of 31 januari 2018. Speciaal voor deze leerlingen organiseert Stad College Expeditiemiddagen. Tijdens een Expeditiemiddag maak je kennis met de school, volg je minilesjes en kun je vragen stellen aan leerlingen van de school. Het belooft een leuke middag te worden!

Stad College is een Vakcollege
Het Vakcollege is in het hele land een groot succes. Vanaf de brugklas krijg je een opleiding in Technology, Mediavormgeving & ICT of Care & Services. Voor meer informatie over ons Vakcollege, klik hier.

Wil je weten en ervaren hoe het er op een Vakcollege aan toe gaat? Dan nodigen wij je uit voor de Expeditiemiddag schooljaar 2017-2018.

De expeditiemiddagen zijn op woensdag 13 december 2017 en woensdag 31 januari 2018 van 14.30 tot 16.30 uur. Van te voren schrijf je je in via onderstaand formulier.

Of je nu Mavo (TL), KL of BL advies krijgt, bij ons op Stad College volg je vanaf leerjaar 1, één van de Vakroutes. Welke kies jij?

Vind je het leuk om met je handen te werken, iets te maken?
Geef je dan op voor de Expeditie Technology. Tijdens deze middag maak je op een leuke manier kennis met Techniek. Daarnaast volg je ook een keuzeles waarbij je kunt kiezen Lichamelijke Opvoeding (gym) of Kunstzinnige Vorming (tekenen/drama).

Vind je het leuk om met computers te werken?

Geef je dan op voor de Expeditie Mediavormgeving & ICT. Tijdens deze middag maak je op een leuke manier kennis met alles rondom ICT. Daarnaast volg je ook een keuzeles waarbij je kunt kiezen Lichamelijke Opvoeding (gym) of Kunstzinnige Vorming (tekenen/drama).

Vind je het leuk om met mensen te werken, voor mensen te zorgen?
Geef je dan op voor de Expeditie Care & Services. Naast een leuke Expeditieles in Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen, kies je ook nog uit een les Lichamelijke Opvoeding (gym) of Kunstzinnige Vorming (tekenen/drama).

Je kunt je hieronder aanmelden voor de Expeditiemiddag van jouw keuze en dan ga je samen met andere basisschoolleerlingen op onderzoek uit door onze school. Natuurlijk zullen we je die middag begeleiden en ook je eventuele vragen beantwoorden.

Aanmelden Expeditiemiddag 15 februari 2017

  • Dit zijn mijn gegevens

  • Maak hieronder jouw Expeditiekeuze en klik nog een keuzeles aan.

    Maak hieronder jouw Expeditiekeuze en klik dan ook nog een keuzeles aan.