Stad College
Park Lyceum

Heb je belangstelling voor de wereld om je heen? Ben je nieuwsgierig, creatief en onderzoekend ? Dan is Park Lyceum de school voor jou. Een school voor atheneum, havo en mavo+. Park Lyceum is gelegen in de Filmwijk, Almere Stad. De school beschikt over verschillende certificaten, naast ELOS-school zijn wij tevens een JetNet en Universum school, wat inhoudt dat Park Lyceum veel uitdaging biedt in de bèta en techniekvakken.

 

Meer over onderwijs
Internationali-sering

Park Lyceum is een ELOS-school. (Europese Leeromgeving Op School). Daarbij wordt er regelmatig een kijkje genomen over de grenzen. Internationale contacten horen bij het onderwijs op Park Lyceum. Zo ontmoet je bijvoorbeeld jongeren uit andere landen: van Spanje en Duitsland tot Rusland en China.

Meer over internationalisering
Kleinschalig onderwijs

Met zo’n 800 leerlingen is Park Lyceum een grotere school dan je gewend bent. Maar de school is zo georganiseerd dat je je nooit verloren zult voelen en snel je docenten zult leren kennen. Dat noemen we een kleinschalige organisatie in afdelingen met een kleinschalige uitstraling. Park Lyceum is gehuisvest in een prettig gebouw in een rustige woonwijk.

Meer voor groep 8

Het laatste nieuws

29-11-17

Highlights van ons uitje naar Edinburgh Lees meer

11-9-17

Informatieavond op 22 november! Lees meer

21-7-17

Park Lyceum voor Parkhuys Lees meer

20-7-17

Leerlingen Park exposeren in kamer wethouder Lees meer

PARK LYCEUM.
GROEIEN EN LEREN DOE JE SAMEN.